

GELMIX - ΠΗΚΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ (ΣΟΡΜΠΕ) MEC3
Συσκευασία: Κιβώτιο 4x3 Κιλών Εφαρμογές: Πηκτικό παγωτού με βάση το νερό για σορμπέ (γρανίτες). 50γρ ανά λίτρο νερού. Προσφέρει στο παγωτό λεία και βελούδινη υφή χωρίς να αλλοιώνει την γεύση του φρούτου.

PROTOMEC MEC3
Συσκευασία: 2 κιλά Εφαρμογές: Βελτιωτικό, για ζεστή μέθοδο, που αυξάνει και διατηρεί με την πάροδο του χρόνου τον όγκο του παγωτού. Δοσολογία:10-30 γρ. προϊόντος ανά λίτρο γάλακτος.

BASE ELENA GR MEC3
Συσκευασία: Κιβώτιο 8 x 1,8 Κιλών Εφαρμ ογές: Πηκτικό Παγωτού με βάση το γάλα ζεστής μεθόδου 180γρ. ανά λίτρο γάλακτος. Προσφέρει στο παγωτό κρεμώδη και λεία υφή.

BASE "G" FRUTTE MEC3
Συσκευασία: Κιβώτιο 12x1.05 Κιλών Εφαρμογές: Βάση ζεστής μεθόδου χωρίς ζάχαρη, με φυτική γλυκαντική ουσία STEVIA. Κατάλληλη για δημιουργία παγωτού χρησιμοποιώντας φρέσκα φρούτα.

BASE SOAVE GR MEC3
Συσκευασία: Κιβώτιο 8x2 Κιλών Εφαρμογές: Πηκτικό Παγωτού με βάση το γάλα ζεστής μεθόδου 100γρ. ανά λίτρο γάλακτος. Προσφέρει στο παγωτό κρεμώδη και λεία υφή.

BASE TIPO M MEC3
Συσκευασία: Κιβώτιο 12 (10x1,2) κιλών Εφαρμογές: Μία καινούργια ειδικά μελετημένη βάση για παγωτό που έχει μαλακή και φίνα υφή στην κατάψυξη και δεν αλλοιώνεται κατά την μεταφορά. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφόρων ειδών παγωτίνια: χωνάκια, μίνι σάντουιτς παγωτού καθώς και «σοκολατάκια» παγωτού, απλά και γρήγορα καθώς δουλεύεται στην παγωτομηχανή και στο μίξερ.

SOFFICE - ΔΕΞΤΡΟΖΗ ΦΙΝΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ MEC3
Συσκευασία: Κιβώτιο 4x3 Κιλών Εφαρμογές: Βελτιωτικό παγωτού που εμπεριέχει και δεξτρόζη φίνας μορφής, ειδικό για την αποφυγή κρυστάλλων και για να δαιτηρεί το παγωτό μαλακό. Ιδανικό σε παγωτά με βάση το γάλα και για γεύσεις που τείνουν να σκληρύνουν όπως η σοκολάτα, το φυστίκι, το φουντούκι κα

BASE "G" CREME MEC3
Συσκευασία: Κιβώτιο 14x0.9 Κιλών Εφαρμογές: Βάση ζεστής μεθόδου χωρίς ζάχαρη, με φυτική γλυκαντική ουσία STEVIA. Συνδυάστε την ιδανικά με γεύσεις χωρίς πρόσθετη ζάχαρη.

BASE DIVINA MEC3
Συσκευασία: Κιβώτιο 4x2 Κιλών Εφαρμογές: Βάση για Σορμπέ Παγωτά με Βάση το Αλκοόλ.
