

ΠΟΥΡΑ Νο3 ΔΙΧΡΩΜΑ KONROL
Μήκος: 65mm, εσωτερική διάμετρος: 20mm, εξωτερική διάμετρος: 25mm, συσκευασία: 360τεμ.

ΠΟΥΡΑ Νο1 ΓΕΜΙΣΤΑ KONROL
Μήκος: 90mm, εσωτερική διάμετρος: 9mm, εξωτερική διάμετρος: 12mm, συσκευασία: 4kg.

PRALIN DELICRISP NOIR - ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ IRCA
Συσκευασία: Δοχείο 5 Κιλών Εφαρμογές: Πάστα σοκολάτας 44% με τραγανή delicrisp.Χαρακτηρίζεται απο πλούσιο άρωμα και γεύση. Σε συνδιασμό με τραγανό τρίμα μπισκότου 24%, φτιαγμένο με βούτυρο που δεν υγρασιάζει, κατάλληλο για γεμίσεις σε κρέμες patisserie, βουτυρόκρεμες και σοκολατάκια, όπως και σε χρήσεις στο παγωτό (ρίπλες) & στην αρτοποιία.

ΠΟΥΡΑ Νο8 ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ KONROL
Μήκος: 80mm, εσωτερική διάμετρος: 20mm, εξωτερική διάμετρος: 25mm, συσκευασία: 320τεμ.

ΠΟΥΡΑ Νο17 ΓΕΜΙΣΤΑ KONROL
Μήκος: 65mm, εσωτερική διάμετρος: 15mm, εξωτερική διάμετρος: 20mm, συσκευασία: 4kg.

CHOCOSMART CACAO - ΠΡΑΛΙΝΑ ΚΑΚΑΟ IRCA
Συσκευασία: Δοχείο 5 Κιλών Εφαρμογές: Eπικάλυψη σοκολάτας κακάο κατάλληλη για προϊόντα μαγιάς ή όχι που διατηρούνται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (20-25C). Είναι εύκολο στη χρήση, ρευστοποιείται σε μπεν μαρί θερμ. 32-35C και δουλεύεται κατ'ευθείαν στο προϊόν. Με μοναδική πλούσια γεύση σε τρείς τύπους; cacao, γάλακτος, λευκή σοκολάτα. Ιδανικό προϊόν για κέϊκ, muffin, τσουρέκι, κρουασάν κλπ. Επίσης, αν το χτυπήσουμε στο μίξερ με το φτερό αφρατεύει και διογκώνεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γέμιση σε προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής.

ΠΟΥΡΑ Νο8 ΔΙΧΡΩΜΑ KONROL
Μήκος: 80mm, εσωτερική διάμετρος: 20mm, εξωτερική διάμετρος: 25mm, συσκευασία: 320τεμ.

CUKICREAM NOCCIOLA - ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ IRCA
Συσκευασία: Δοχείο 5 Κιλών Εφαρμογές: Το Cukicream Νocciola είναι μία απαλή κρέμα φουντουκιού με εκλεπτυσμένη γεύση κατάλληλη για γέμιση σε τάρτες, μπισκότα, κρουασάν κα. πριν από το ψήσιμο. Διακρίνεται από σταθερότητα και ομοιομορφία και μετά το ψήσιμο διατηρεί την εξαιρετική κρεμώδη υφή της. Σημαντικό χαρακτηριστικό του Cukicream αποτελεί και το γεγονός ότι διατηρεί τις ιδιότητες του ακόμα και κάτω από θερμοκρασίες κατάψυξης.

COVERCREAM CACAO - ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ IRCA
Συσκευασία: Δοχείο 5 Κιλών Εφαρμογές: Κρέμα σοκολάτας κατάλληλη για επικαλύψεις σε προϊόντα ζαχ/κης καθώς και για παρασκευή σάλτσας προφιτερόλ και μους. Για επικαλύψεις σε κέϊκ, τσουρέκια, κρουασάν, σου κλπ, ζεσταίνουμε σε μπεν-μαρί (32C-35C) και δουλεύουμε κατευθείαν στο προϊόν δίνοντας κρεμώδη υφή και λάμψη ακόμα σε προϊόντα που διατηρούνται στο ψυγείο. Για σάλτσα προφιτερολ, αραιώνουμε με γάλα.
