Βρίσκεστε εδώ :  Αρχική / Παγωτό /

Βάσεις - Βελτιωτικά - Γαλακτωματοποιητές

CITROSIN MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 6x1 Κιλών Εφαρμογές: Κιτρικό Οξύ σε Υγρή Μορφή.

SOMIX - ΓΛΥΚΟΖΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΛΑΚΟ MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 4x2,5 Κιλών Εφαρμογές: Βελτιωτικό Παγωτού που εμπεριέχει και γλυκόζη φίνας μορφής. Διατηρεί το παγωτό κρεμώδες και μαλακό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ιδανικό για σορμπε (γρανίτες).

PANNA BASE SUPER GR MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 4x2,5 Κιλών Εφαρμογές: Πηκτικό Παγωτού με βάση το γάλα ζεστής/κρύας μεθόδου 50 γρ. ανά λίτρο γάλακτος. Προσφέρει στο παγωτό κρεμώδη και λεία υφή.

PANNA BASE MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 4x2,5 Κιλών Εφαρμογές: Πηκτικό Παγωτού με βάση το γάλα ζεστής/κρύας μεθόδου 50 γρ. ανά λίτρο γάλακτος. Προσφέρει στο παγωτό κρεμώδη και λεία υφή.

BASE CREAM VEGAN MEC3

Συσκευασία: Σακουλάκι 1.350 γρ. Εφαρμογές: Βάση για παγωτό χωρίς ζωϊκά συστατικά! ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Ζωικά Λιπαρά, Λακτόζη, Γλουτένη και Γαλακτωματοποιητές από φοίνικα! Δουλεύεται με κρύα ή ζεστή μέθοδο και μόνο με την προσθήκη νερού! Μπορεί να δεχθεί πολλές από τις γνώριμες γεύσεις φρούτων και ξηρών καρπών της MEC3!

NEUTRALIN - ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΠΗΚΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΓΑΛΑ Ή ΤΟ ΝΕΡΟ MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 10x1 Κιλών Εφαρμογές: Συμπυκνωμένο πηκτικό παγωτού με βάση το γάλα ή το νερό ζεστής/κρύας μεθόδου για βιοτεχνική και βιομηχανική χρήση. Δοσολογία: 5-6 γρ. ανά λίτρο γάλακτος.

GELMIX - ΠΗΚΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ (ΣΟΡΜΠΕ) MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 4x3 Κιλών Εφαρμογές: Πηκτικό παγωτού με βάση το νερό για σορμπέ (γρανίτες). 50γρ ανά λίτρο νερού. Προσφέρει στο παγωτό λεία και βελούδινη υφή χωρίς να αλλοιώνει την γεύση του φρούτου.

BASE "G" FRUTTE MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 12x1.05 Κιλών Εφαρμογές: Βάση ζεστής μεθόδου χωρίς ζάχαρη, με φυτική γλυκαντική ουσία STEVIA. Κατάλληλη για δημιουργία παγωτού χρησιμοποιώντας φρέσκα φρούτα.

SOFFICE - ΔΕΞΤΡΟΖΗ ΦΙΝΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 4x3 Κιλών Εφαρμογές: Βελτιωτικό παγωτού που εμπεριέχει και δεξτρόζη φίνας μορφής, ειδικό για την αποφυγή κρυστάλλων και για να δαιτηρεί το παγωτό μαλακό. Ιδανικό σε παγωτά με βάση το γάλα και για γεύσεις που τείνουν να σκληρύνουν όπως η σοκολάτα, το φυστίκι, το φουντούκι κα

PROTOMEC MEC3

Συσκευασία: 2 κιλά Εφαρμογές: Βελτιωτικό, για ζεστή μέθοδο, που αυξάνει και διατηρεί με την πάροδο του χρόνου τον όγκο του παγωτού. Δοσολογία:10-30 γρ. προϊόντος ανά λίτρο γάλακτος.

1

Ωράριο λειτουργίας :

     ΔΕΥ - ΠΑΡ :       7:30 - 15:00 

                        &  20:00 - 22:00

​             ΣΑΒ  :        8:00 - 15:00

Τρόποι επικοινωνίας :

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2510 392395 & 6932664270

                      webpage : www.galanou.gr

                            email : galanou@yahoo.gr

facebook.jpg