Προζύμια ( IRCA - IREKS )
NATUR ACTIV - ΦΥΣΙΚΟ ΕΝΕΡΓΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ IRCA
Συσκευασία: Κιβώτιο 6x1 Κιλών Εφαρμογές: Φυσικό ενεργό αποξηραμένο προζύμι, κατάλληλο για κάθε αρτοποιητική χρήση.
LIQUID WHEAT SOUR IREKS
Συσκευασία: Σάκος 12,5 κιλών Δοσολογία: 1-4% Εφαρμογές: Σταρένια ξινή προζύμη σε υγρή μορφή.Δίνει ξινή γεύση σε όλα τα αρτοπροϊόντα και κυρίως στο χωριάτικο ψωμί. Αντικαθιστά είτε πλήρως τη προζύμη είτε προστίθεται συμπληρωματικά. Βασίζεται σε γαλακτικά και ακετικά οξέα (φυσικά προϊόντα ζύμωσης).Σταθεροποιεί το ζυμάρι ενώ ταυτόχρονα του δίνει εξαιρετική γεύση. Επίσης, βοηθά στη καλή δομή της ψίχας και στον ωραίο χρωματισμό της κόρας.
IREKS WEIZENSAUER
Συσκευασία: Σάκος 25 κιλών Δοσολογία: 2-5% Εφαρμογές: Σταρένια ξινή προζύμη (αποξηραμένο προϊόν).Δίνει ξινή γεύση σε όλα τα αρτοπροϊόντα και κυρίως στο χωριάτικο ψωμί. Αντικαθιστά είτε πλήρως τη προζύμη είτε προστίθεται συμπληρωματικά. Βασίζεται σε γαλακτικά και ακετικά οξέα (φυσικά προϊόντα ζύμωσης).Σταθεροποιεί το ζυμάρι ενώ ταυτόχρονα του δίνει εξαιρετική γεύση. Επίσης, βοηθά στη καλή δομή της ψίχας και στον ωραίο χρωματισμό της κόρας.
FORTSCHRITT IREKS
Συσκευασία: Σάκος 25 κιλών Εφαρμογές: Δοσολογία: 0,5-3% Ξινό για ψωμιά σίκαλης, πολύσπορα και γενικώς μαύρα ψωμιά. Δίνει ξινή γεύση, σταθερότητα στη ψίχα και ωραίο χρώμα στη κόρα.
EXTRA IREKS
Συσκευασία: Σάκος 25 κιλών Εφαρμογές: Δοσολογία: 1-5% Ξινό προζύμι για όλα τα ψωμιά. Σταθεροποιητής με πολλαπλές δράσεις. Δίνει σταθερότητα στα ζυμάρια και ομοιόμορφη δομή. Παίζει το ρόλο του εξισορροπιστή μεταξύ σίκαλης και άσπρου αλευριού στα μαύρα ψωμιά και εξισορροπεί μίγματα διαφορετικών αλεύρων (δύο ή περισσότερα). Βοηθά στην αύξηση του όγκου και δίνει τη μορφή του παραδοσιακού ψωμιού. Δρα και σαν προζύμη.
ACTIBREAD 3 SYST3M-ΦΥΣΙΚΟ ΕΝΕΡΓΟ ΠΡΟΖΥΜΙ IRCA
Συσκευασία: Κιβώτιο 6x1 Κιλών Εφαρμογές: Πρόκειται για ένα ξινό ενεργό προζύμι σε σκόνη ιδανικό για την απευθείας παρασκευή παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων. Επιπλέον, δεν χρειάζεται την χρήση νωπής μαγιάς, παρέχει όλα τα αρώματα μετά από τη φυσική ζύμωση και δίνει στο τελικό προϊόν εξαιρετικό όγκο, χρυσαφένια όψη, πλούσια γεύση και παρατείνει το άρωμα του και την διάρκεια ζωής του. Με το ΑCTIBREAD 3 SYSTEM, μπορείτε να δουλέψετε το προϊόν μέσα από τρείς επιλογές: Α. Χρησιμοποιώντας την τεχνική της αργής ωρίμανσης, διασφαλίζοντας εγγυημένο αποτέλεσμα και πλούσια αρώματα. Β. Με απευθείας προσθήκη στο αλεύρι δίνοντας ένα εύκολο, γρήγορο και πολύ ποιοτικό ψωμί. Κάνοντας «μάνα» από την προηγούμενη μέρα για παραδοσιακό προζυμένιο ψωμί.