top of page

Βρίσκεστε εδώ :  Αρχική / Ζαχαροπλαστική /

Πραλίνες - Κρέμες σοκολάτας

CUKICREAM NOCCIOLA - ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ IRCA

Συσκευασία: Δοχείο 5 Κιλών Εφαρμογές: Το Cukicream Νocciola είναι μία απαλή κρέμα φουντουκιού με εκλεπτυσμένη γεύση κατάλληλη για γέμιση σε τάρτες, μπισκότα, κρουασάν κα. πριν από το ψήσιμο. Διακρίνεται από σταθερότητα και ομοιομορφία και μετά το ψήσιμο διατηρεί την εξαιρετική κρεμώδη υφή της. Σημαντικό χαρακτηριστικό του Cukicream αποτελεί και το γεγονός ότι διατηρεί τις ιδιότητες του ακόμα και κάτω από θερμοκρασίες κατάψυξης.

CUKICREAM NOCCIOLA - ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ IRCA

PRALIN DELICRISP NOIR - ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ IRCA

Συσκευασία: Δοχείο 5 Κιλών Εφαρμογές: Πάστα σοκολάτας 44% με τραγανή delicrisp.Χαρακτηρίζεται απο πλούσιο άρωμα και γεύση. Σε συνδιασμό με τραγανό τρίμα μπισκότου 24%, φτιαγμένο με βούτυρο που δεν υγρασιάζει, κατάλληλο για γεμίσεις σε κρέμες patisserie, βουτυρόκρεμες και σοκολατάκια, όπως και σε χρήσεις στο παγωτό (ρίπλες) & στην αρτοποιία.

PRALIN DELICRISP NOIR - ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ IRCA

CHOCOSMART CACAO - ΠΡΑΛΙΝΑ ΚΑΚΑΟ IRCA

Συσκευασία: Δοχείο 5 Κιλών Εφαρμογές: Eπικάλυψη σοκολάτας κακάο κατάλληλη για προϊόντα μαγιάς ή όχι που διατηρούνται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (20-25C). Είναι εύκολο στη χρήση, ρευστοποιείται σε μπεν μαρί θερμ. 32-35C και δουλεύεται κατ'ευθείαν στο προϊόν. Με μοναδική πλούσια γεύση σε τρείς τύπους; cacao, γάλακτος, λευκή σοκολάτα. Ιδανικό προϊόν για κέϊκ, muffin, τσουρέκι, κρουασάν κλπ. Επίσης, αν το χτυπήσουμε στο μίξερ με το φτερό αφρατεύει και διογκώνεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γέμιση σε προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής.

CHOCOSMART CACAO - ΠΡΑΛΙΝΑ ΚΑΚΑΟ IRCA

COVERCREAM CACAO - ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ IRCA

Συσκευασία: Δοχείο 5 Κιλών Εφαρμογές: Κρέμα σοκολάτας κατάλληλη για επικαλύψεις σε προϊόντα ζαχ/κης καθώς και για παρασκευή σάλτσας προφιτερόλ και μους. Για επικαλύψεις σε κέϊκ, τσουρέκια, κρουασάν, σου κλπ, ζεσταίνουμε σε μπεν-μαρί (32C-35C) και δουλεύουμε κατευθείαν στο προϊόν δίνοντας κρεμώδη υφή και λάμψη ακόμα σε προϊόντα που διατηρούνται στο ψυγείο. Για σάλτσα προφιτερολ, αραιώνουμε με γάλα.

COVERCREAM CACAO - ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ IRCA

MORELLINA - ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ BITTER IRCA

Συσκευασία: Δοχειο 13 Κιλών Εφαρμογές: Πάστα με πλούσια γεύση σοκολάτας. Με κρεμώδη υφή και φωτεινή όψη. Πολύ καλή συμπεριφορά στο ψυγείο και την κατάψυξη και πολύ εύκολη εκτέλεση. Ιδανική για να δώσουμε γεύση πραγματικής σοκολάτας σε παντεσπάνια,κρέμες, κέϊκ, κουλούρια. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γέμιση σε σοκολατάκι.

MORELLINA - ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ BITTER IRCA

NOCCIOLATA BIANCA - ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΛΕΥΚΗ IRCA

Συσκευασία: Δοχείο 5 Κιλών Εφαρμογές: Πραλίνα φουντουκιού με πλούσιο άρωμα και βελούδινη υφή. Ιδανική για γέμιση σε προϊόντα αρτο-ζαχαροπλαστικής μετά το ψήσιμο., όπως τσουρέκια, μπριός, donuts, berliners, κέϊκ, muffins κλπ.Κατάλληλη επίσης για χρήση σαν γέμιση σε σοκολατάκια κα.

NOCCIOLATA BIANCA - ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΛΕΥΚΗ IRCA

MARIXCREAM - ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΚΑΚΑΟ IRCA

Συσκευασία: Δοχείο 13 Κιλών Εφαρμογές: Πραλίνα φουντουκιού με πλούσιο άρωμα και βελούδινη υφή. Κατάλληλη για επάλειψη-γέμιση σε προϊόντα αρτοζαχ/κης μετά το ψήσιμο. Ιδανικό για τσουρέκια, μπριός, donuts, berliners, κέϊκ, muffins κλπ.,καθώς και για να παρασκευάζουμε βουτυρόκρεμες ή να αρωματίζουμε κρέμες ζαχαροπλαστικής.

MARIXCREAM - ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΚΑΚΑΟ IRCA

INYECTAR - ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΡΕΥΣΤΗ IRCA

Συσκευασία: Δοχείο 13 Κιλών Εφαρμογές: Πρόκειται για μία πραλίνα σοκολάτας με φίνο άρωμα και γεύση φουντουκιού. Το προϊόν είναι ιδανικό για γέμιση σε κρουασάν λόγω της ρευστής μορφής του και είναι κατάλληλο για χρήση με γεμιστικό μηχάνημα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να αρωματίζουμε κρέμες ζαχαροπλαστικής.

INYECTAR - ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΡΕΥΣΤΗ IRCA

CHOCOBAKE - ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 5kg IRCA

Συσκευασία: Δοχείο 5 Κιλών Εφαρμογές: Πραλίνα Σοκολάτας Ψησίματος, ιδανική για κρουασάν, σφολιατοειδή και κέικ.

CHOCOBAKE - ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 5kg IRCA

CHOCOCREAM DARK - ΚΡΕΜΑ ΚΑΚΑΟ IRCA

Συσκευασία: Δοχείο 13 Κιλών Εφαρμογές: Κρέμα κακάο με βελούδινη υφή για γεμίσεις, επικαλύψεις (σε γλυκά που δεν θέλουν ψυγείο) και ντεκόρ. Για επικάλυψη χρειάζεται ζέσταμα στους 35oc. Εάν το αφήσουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον και το χτυπήσουμε στο μίξερ για 2-3 λεπτά έχουμε μια πολύ πλούσια κρέμα σοκολάτας με απαλή υφή και μπορούμε να γεμίσουμε ταρτάκια-πουρακια και παστάκια.

CHOCOCREAM DARK - ΚΡΕΜΑ ΚΑΚΑΟ IRCA

1

bottom of page