top of page

Βρίσκεστε εδώ :  Αρχική / Παγωτό /

Βάσεις - Βελτιωτικά - Γαλακτωματοποιητές

BASE SOAVE GR MEC3

BASE SOAVE GR MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 8x2 Κιλών Εφαρμογές: Πηκτικό Παγωτού με βάση το γάλα ζεστής μεθόδου 100γρ. ανά λίτρο γάλακτος. Προσφέρει στο παγωτό κρεμώδη και λεία υφή.

BASE "G" CREME MEC3

BASE "G" CREME MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 14x0.9 Κιλών Εφαρμογές: Βάση ζεστής μεθόδου χωρίς ζάχαρη, με φυτική γλυκαντική ουσία STEVIA. Συνδυάστε την ιδανικά με γεύσεις χωρίς πρόσθετη ζάχαρη.

BASE ELENA GR MEC3

BASE ELENA GR MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 8 x 1,8 Κιλών Εφαρμογές: Πηκτικό Παγωτού με βάση το γάλα ζεστής μεθόδου 180γρ. ανά λίτρο γάλακτος. Προσφέρει στο παγωτό κρεμώδη και λεία υφή.

BASE TIPO M MEC3

BASE TIPO M MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 12 (10x1,2) κιλών Εφαρμογές: Μία καινούργια ειδικά μελετημένη βάση για παγωτό που έχει μαλακή και φίνα υφή στην κατάψυξη και δεν αλλοιώνεται κατά την μεταφορά. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφόρων ειδών παγωτίνια: χωνάκια, μίνι σάντουιτς παγωτού καθώς και «σοκολατάκια» παγωτού, απλά και γρήγορα καθώς δουλεύεται στην παγωτομηχανή και στο μίξερ.

BASE DIVINA MEC3

BASE DIVINA MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 4x2 Κιλών Εφαρμογές: Βάση για Σορμπέ Παγωτά με Βάση το Αλκοόλ.

BASE 100 MB MEC3

BASE 100 MB MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 8x2 κιλών Εφαρμογές: Βάση 100 ουδέτερη ζεστής και κρύας μεθόδου χωρίς αρωματικά.

PAN MEC D - ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΡΥΑΣ-ΖΕΣΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ MEC3

PAN MEC D - ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΡΥΑΣ-ΖΕΣΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 4x1,5 Κιλών Εφαρμογές: Ειδικό προϊόν για να αυξάνει το ποσοστό λιπαρών στο παγωτό, τη διόγκωση του παγωτού και να το κάνει πιο μαλακό (με ζωικά λιπαρά).

SOFTIN - ΓΑΛΑΚΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟΥ MEC3

SOFTIN - ΓΑΛΑΚΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟΥ MEC3

Συσκευασία: Κιβώτιο 2x3,5 Κιλών Εφαρμογές: Γαλακτοματοποιητής που δίνει κρεμώδη υφή στα παγωτά σορμπέ (γρανίτες) μεγαλύτερη διόγκωση και βοηθάει ώστε να μην πιάνει κρυστάλλους. 3-5γρ. ανά λίτρο βάσης παγωτού σορμπέ (γρανίτα). Μπαίνει στο μηχάνημα πήξης και όχι στον παστεριωτή.

2

bottom of page